PALVELEMME: MA-PE 9.00-18.00, LA 9.00-14.00
ILMAINEN PYSÄKÖINTI, EI PORTAITA

AVAINASIAKKUUS

data/media/pages/AA-kortti.pngApteekkimme on mukana yksityisten apteekkien muodostamassa Avainapteekit-ketjussa.

Liittyminen

Niinivaaran apteekin avainasiakkaaksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake apteekissa tai netissä Avainapteekit.fi-sivustolla. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

Keskittämisedut

Avainasiakkaamme kaikki Niinivaaran apteekissa tekemät reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta, joka on 2-8% ostokertymästä riippuen. Asiakas saa senhetkisen kertymän mukaisen alennuksen suoraan kassalla Avainasiakaskorilla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Apoteekki-asiakaslehdessämme on kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Nämä tarjoukset ovat voimassa kaikissa avainapteekeissa ympäri Suomen.

Lääketurvallisuuden paraneminen

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa lääkehoidon turvallisuutta. Apteekkimme asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin tallennetut lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Kysy lisää avainasiakkuudesta henkilökunnaltamme.

Avainasiakastarjoukset

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Apoteekki-asiakaslehdestämme löydät kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Kuluvan kuukauden tarjoukset löydät myös näiltä kotisivuiltamme.