PALVELEMME: MA-PE 9.00-18.00, LA 9.00-14.00
ILMAINEN PYSÄKÖINTI, EI PORTAITA

PALVELUT

data/media/pages/laakelaatikko.jpgReseptien toimitus

Reseptien osalta meillä on käytössä vuoronumerojärjestelmä. Reseptilääkkeet toimitamme henkilökohtaisissa suoratoimituspisteissä, jossa voi rauhassa keskustella lääkkeistäsi farmaseuttisen henkilökunnan kanssa. Tarkistamme reseptilääkkeiden yhteisvaikutukset automaattisesti reseptinkäsittelyn yhteydessä.

Itsehoito-osasto

Olemme panostaneet itsehoito-ja terveystuotteiden esillepanoon. Meillä on myös laaja valikoima apteekkikosmetiikkaa. Farmaseuttinen henkilökuntamme opastaa itsehoito-osastolla tuotteiden valinnassa.

Kelakorvaukset ja lääkkeiden kattokorvaus

Kun teillä on KELA-kortti mukana asioidessanne apteekissamme, saatte reseptinne sairausvakuutus-korvauksen heti apteekista. Mikäli korvattavien reseptilääkkeiden summa ylittää kalenterivuoden aikana nk. kattokorvausrajan, postittaa Kela teille kotiin ilmoituksen lääkkeiden lisäkorvauksesta. Esittämällä tämän ilmoituksen apteekissa, maksatte korvattavista lääkkeistä omavastuuosuuden 1,50 €.

Annosjakelu

Annosjakelu helpottaa lääkehoidon toteuttamista, kun käytössä on useita säännöllisiä lääkkeitä.

Lääkkeet toimitetaan apteekista kertakäyttöannospusseihin pakattuna kahden viikon erissä. Annosjakelu lisää lääkitysturvallisuutta ja hygienisyyttä sekä säästää hoitajien työaikaa ja asiakkaan lääkekustannuksia. Lääkkeet veloitetaan asiakkaalta 84 päivän välein. Reseptit säilytetään apteekissa ja uusitaan myös apteekin toimesta. Annosjakelupalvelu on maksullinen.

Tevetuloa kysymään lisää palvelustamme.

Vanhentuneet lääkkeet

Voitte toimittaa meille käytöstä poistuneet ja vanhentuneet lääkkeet hävitettäväksi
Lääkkeet tulisi lajitella seuraavasti

  • ohjeliput tulee poistaa reseptilääkkeistä
  • tabletit läpinäkyvään pussiin poistettuna ulkopakkauksesta
  • voiteet ja nestemäiset lääkkeet omissa pakkauksissa
  • elohopeakuumemittarit erillään muista
  • jodia sisältävät lääkkeet (Jodix, Betadine) ja sytostaatit alkuperäispakkauksessa erillään muista lääkkeistä
  • ruiskut ja neulat suljetussa kovassa astiassa esim. lasipurkissa

Opetusapteekki

Apteekkimme on Helsingin ja Itä-Suomen yliopistojen hyväksymä opetusapteekki, jossa tulevat farmaseutit ja proviisorit voivat suorittaa tutkintoon kuuluvan apteekkiharjoittelun